70028898_10156458986068730_7283611217950670848_o_edited.jpg

Sons of Valhalla MC Danmark (SOVMCDK) er en meget aktiv mcklub med opstart i 2010 og idag består klubben af Veteraner , soldater og civile

I vintersæsonen bliver der af indlysende årsager ikke kørt så meget på to hjul, men klubben kører ufortrødent videre med det sociale samvær , klubaftner , fællespisninger , ture mm.

På nogle brødre kan man se buen med skriften ”Brothers In Arms”, den indikerer at man har gjort tjeneste i udlandet. Denne bue benyttes globalt.

Rundt om i verden findes et stort antal klubber med vikinge klingende navne.

Disse klubber er i kontakt med hinanden og er velsagtens et af de største biker fællesskaber i verden.

Hver enkelt klub er dog 100% selvstændig og uafhængig.

Dette fællesskab betyder at der altid vil være en klub i nærheden som vi kan relatere til.

Men lad det være helt klart at SOVMCDK er helt og aldeles uafhængig af andre klubber og tager IKKE parti eller gør krav på områder.

Vi respekterer alle andre klubber og deres farver, ligesom vi forventer at blive respekteret af andre .

Vi kører efter : familie, job, klub”. Når det er sagt, så er det en bikerklub og jo mere man byder ind med, jo mere får man ud af det .

Sådan er det jo i alle livets henseender.

LL&R er en hilsen alle bikere kender.

Det er en hilsen vi tager alvorligt.

I SOVMC DK er vi der for hinanden, det kræver blot at man er en mand og siger tingene som de er, gør man det er der ingen der bliver dømt. Bikere er der for hinanden, det er en del af vores kodeks.

OBS:

Er du kvinde og interesseret i at blive en del af et nyt fællesskab, så er vi ved at etablere en søsterklub "Daughters of Valhalla"

Hvis du er interesseret i at høre mere eller besøge os, så skriv gerne til os eller besøg os på adressen.

Vi Holder Åben hver anden Fredag i ulige Uger

Skærbækvej 30