Om os

I 2010 besluttede en håndfuld tidligere soldater at starte en MC klub. Udover en baggrund i forsvaret, har de også missions erfaring med tjeneste under både NATO og UN flag. Der skelnes ikke mellem de tre værn og ej heller mellem våbenarter. I dag udgøres klubben både af veteraner og af aktivt tjenestegørende , samt civile.

Sons of Valhalla MC Danmark (SOVMCDK) er en meget aktiv mcklub. Der er liv i klubben hver weekend og der køres ofte til træf rundt omkring.

I vintersæsonen bliver der af indlysende årsager ikke kørt så meget på to hjul, men klubben kører ufortrødent videre med det sociale samvær.

 

På nogle brødre kan man se buen med skriften ”Brothers In Arms”, den indikerer at man har gjort tjeneste i udlandet. Denne bue benyttes globalt.

 

Rundt om i verden findes et stort antal klubber med vikinge klingende navne. Disse klubber er i kontakt med hinanden og er velsagtens et af de største biker fællesskaber i verden. Hver enkelt klub er dog 100% selvstændig og uafhængig. Dette fællesskab betyder at der altid vil være en klub i nærheden som vi kan relatere til. Men lad det være helt klart at SOVMCDK er helt og aldeles uafhængig af andre klubber og tager IKKE parti eller gør krav på områder.

 

Vi respekterer alle andre klubber og deres farver, ligesom vi forventer at blive respekteret. Men respekt kommer ikke af sig selv, derfor er det også et mantra hos os at man opfører sig ordentligt, især når man bærer klubbens farver.

 

Det er op til hver enkelt hvor meget man vil deltage i, den slags tager jo tid og koster penge. Derfor er prioriteringen også helt klar i klubben, ”familie, job, klub”. Når det er sagt, så er det en bikerklub og jo mere man byder ind med, jo mere får man ud. Sådan er det jo i alle livets henseender.

 

Broderskabet er i højsæde og det hviler på en tillid til hinanden. Derudover så har vi alle en stor frihedstrang og en kærlighed til ”the open road”.

 

LL&R er en hilsen alle bikere kender. Det er en hilsen vi tager alvorligt. I SOVMC DK er vi der for hinanden, det kræver blot at man er en mand og siger tingene som de er, gør man det er der ingen der bliver dømt. Bikere er der for hinanden, det er en del af vores kodeks.

 

Det er KUN mænd der kan blive medlem, men kvinder er velkomne i klubben