top of page
Daughters of Valhalla

OM OS

Daughters of Valhalla er et kvindeligt Chapter under foreningen Sons of Valhalla. 

Vores vision er at skabe et kvindeligt sammenhold og fællesskab med passionen for motorcykler i hovedsæde. Derudover er vi en forening der vægter socialt samvær og fællesskab højt. 

Vi deltager jævnligt i fælles ture med andre motorcykel entusiaster, hvor vi besøger andre klubber til forskellige sociale arrangementer eller klubaftner. 

I Daughters of Valhalla støtter vi op fællesskabet omkring danske veteraner i samarbejde med Sons of Valhalla. Hvis du er kvindelig veteran, eller civil og har lyst til at være en del af et socialfælleskab, hvor der er forståelse hvor hvert enkelt individ, er du altid velkommen her i klubben. Her er der plads til alle og vi sætter en ære i at alle føler sig velkomne, i vores klub. 

Ønsker man et medlemskab i klubben, skal man have et MC kørekort og have en motorcykel med mindst 250cc, for at starte som prospect. Hvis man ikke har det, er man velkommen til at blive hænger. Hos os er det vigtigt, at vi alle deltager aktivt i de forskellige aktiviteter der er i klubben og vigtigst af alt at man bidrager positivt til fællesskabet. 

KLUBAFTNER I DAUGHTERS OF VALHALLA 

Der er klubaften hver Fredag i ulige uger og igen Onsdage i lige uger. Fredage er forbeholdt voksne, Onsdage er hele familien velkomne. 

 

På en klubaften er der forskellige aktiviteter man kan deltage i f.eks. er man altid velkommen til at spille pool, dart eller rafle terninger.  

Der er mulighed for køb af mad til fordelagtige priser. Når det er muligt tænder vi op i grillen, og ellers er der mulighed for køb af pommes frites, toast mm. Derudover serveres der altid kolde øl og vand samt kaffe mm. 

KLUBBENS ÅBNINGSTIDER 

Fredage i ulige uger 19-**

Onsdage i lige uger 19-22 

thumbnail_IMG_1312.jpg

PROSPECKT

MINI

KONTAKT
OS


President 

Besøg
oS

Fredag  19:00 - **:** Ulige uger 

Onsdage  19:00 - 22:00 Lige uger

 

Skærbækvej 30 

7400 Herning  

 

Øvrig
kontakt

Tak for det indsendte!

Follow us on Facebook

  • Facebook
bottom of page