top of page
Daughters of Valhalla
Velkommen

Dette er et kvindeligt Chapter

under Klubben Sons of Valhalla MC. 

Vores vision er at skabe et kvindeligt sammenhold og fællesskab med passionen for motorcykler i hovedsæde. Derudover er vi en forening der vægter socialt samvær og fællesskab højt. 

Vi deltager jævnligt i fælles ture med andre motorcykel entusiaster, hvor vi besøger andre klubber til forskellige sociale arrangementer eller klubaftner. 

I Daughters of Valhalla støtter vi op fællesskabet omkring danske veteraner i samarbejde med Sons of Valhalla. Hvis du er kvindelig veteran, eller civil og har lyst til at være en del af et socialfælleskab, hvor der er forståelse hvor hvert enkelt individ, er du altid velkommen her i klubben. Her er der plads til alle og vi sætter en ære i at alle føler sig velkomne, i vores klub. 

Ønsker man et medlemskab i klubben, skal man have et MC kørekort og have en motorcykel med mindst 250cc, for at starte som prospect. Hvis man ikke har det, er man velkommen til at blive hænger. Hos os er det vigtigt, at vi alle deltager aktivt i de forskellige aktiviteter der er i klubben og vigtigst af alt at man bidrager positivt til fællesskabet. 

KLUBAFTNER I DAUGHTERS OF VALHALLA 

Der er klubaften hver Fredag i ulige uger og igen Onsdage i lige uger på Adr: Vanaheim ,Skærbækvej 30, 7400 Herning.

Fredage er forbeholdt voksne, Onsdage er hele familien velkomne.

Der er klubaften hver lørdag  og igen Tirsdag på Adr: Cp Svartalfheim ,Hornsyldvej 15, 7140 Stouby lørdag er forbeholdt voksne,

Tirsdage er hele familien velkomne.

bottom of page